Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виробники промислових вибухових матеріалів працюватимуть за євростандартами

5 жовтня 2018, 11:26
229
0
Автор:
Реклама

Суб'єкти господарювання, діяльність яких пов'язана з виробництвом вибухових матеріалів промислового призначення, зможуть розширити асортимент і стати конкурентоздатними на ринку.

Кабмін на засіданні 3 жовтня прийняв постанови "Про затвердження технічного регламенту вибухових матеріалів промислового призначення" і "Про внесення зміни до переліку вибухових матеріалів промислового призначення, виробництво яких підлягає ліцензуванню".

Техрегламент погоджує національне законодавство з нормами законодавства Євросоюзу в частині технічного регулювання виробництва та застосування вибухових матеріалів промислового призначення. Реалізація норм постанови сприятиме підвищенню рівня безпеки та конкурентоспроможності вибухових матеріалів промислового призначення вітчизняного виробництва, а також усуненню технічних бар'єрів у торгівлі вказаною продукцією.

Розширення переліку вибухових матеріалів промислового призначення, виробництво яких підлягає ліцензуванню, дозволить виробникам розширити асортимент таких матеріалів і забезпечить виведення речовини "AMONAL" на європейський і світовий ринки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини