Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Контролюючі органи здійснюватимуть щорічне планування перевірок бізнесу

13 квітня 2018, 09:14
194
0
Автор:
Реклама

Внесено зміни до Порядку координації одночасного проведення планових перевірок (ревізій) контролюючими органами та органами державного фінансового контролю.

Відповідні зміни передбачено постановою Кабміну 6 грудня 2017 року № 1109, яка набула чинності 12 квітня 2018 року.

Так, планування перевірок фінансово-господарської діяльності суб'єктів господарювання, які проводяться для забезпечення своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків, зборів, платежів, здійснюється щороку контролюючими органами та щокварталу органами державного фінансового контролю. Раніше контролюючі органи також здійснювали щоквартальне планування таких перевірок.

Також встановлено, що органи фінконтролю узгоджують до 20 грудня поточного року з відповідними контролюючими органами проведення перевірок, запланованих на I квартал наступного року.

Раніше проведення таких перевірок узгоджувалося до 20 числа останнього місяця поточного кварталу.

Органи державного фінансового контролю плануватимуть перевірки на II, III і IV квартали поточного року з урахуванням плану-графіка документальних планових перевірок на поточний рік, оприлюдненого на офіційному веб-сайті ДФС.

Крім того, встановлено, що про проведення перевірок, запланованих на II, III і IV квартали поточного року, органи державного фінансового контролю інформують відповідні контролюючі органи до 20 числа останнього місяця попереднього кварталу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини