Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін перевірить інформацію про одержувачів пільг і субсидій

28 лютого 2018, 14:00
1071
1
Автор:
Реклама

Визначенj процедурe передачі Мін'юстом Мінфіну інформації про народження і смерть фізичної особи.

Інформаційна взаємодія здійснюється безкоштовно, з використанням даних Державного реєстру актів цивільного стану громадян на центральному рівні в електронному вигляді інформаційно-телекомунікаційними засобами із застосуванням засобів технічного і криптографічного захисту інформації.

Інформація надається за запитом Мінфіну, її перелік і об'єм визначаються в окремому протоколі. Електронні дані повинні містити інформацію з Реєстру, актуальну на дату передачі відповіді на запит.

Такі відомості про фізичних осіб можуть бути використані Мінфіном при здійсненні моніторингу достовірності інформації, представленої для нарахування і своєчасного і в повному об'ємі отримання соціальних виплат, пільг, субсидій, пенсій, заробітних плат і інших виплат, здійснюваних за рахунок засобів державного і місцевих бюджетів, засобів ПФУ і, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Порядок передачі Міністерством юстиції України Міністерству фінансів України інформації з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження фізичної особи і смерть затверджений наказом від 20 лютого 2018 року № 435/5/298, який набув чинності 28 лютого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини