Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Жителям Криму і Донбасу спростили реєстрацію на ЗНО

25 січня 2018, 17:21
1138
0
Автор:
Реклама

Спрощено процедуру реєстрації на ЗНО для людей, які проживають та навчаються в Криму або на непідконтрольних територіях Донбасу.

Так, якщо житель непідконтрольних територій не зможе подати документи для реєстрації поштою, він зможе подати скан-копії електронною поштою на адресу регіонального центру. Якщо немає можливості вказати українську адресу для отримання листа, то інформація про результати реєстрації надійде на його електронну пошту. У такому разі сертифікати ЗНО зберігатимуться в регіональному центрі, а забрати їх можна буде в зручний час або в пункті проведення ЗНО під час першого тестування.

Якщо жителі тимчасово неконтрольованих територій, а також учасники АТО не зможуть зареєструватися в основний період, то для них буде доступна реєстрація в додатковий період - з 3 до 21 травня.

У цьому році для реєстрації на ЗНО абітурієнти повинні заповнити реєстраційну картку на сайті УЦОЯО і направити до регіонального центру комплект документів:

- заповнену реєстраційну картку;

- копію паспорта або інший документ;

- дві однакові фотографії;

- копію документа про повну загальну середню освіту або довідку про отримання такого протягом 2018 року;

- документ, що підтверджує створення особливих умов (за необхідності).

Міносвіти також нагадує, що для участі у ЗНО випускникам з Криму і непідконтрольних територій Донбасу потрібно бути зарахованими за будь-якою формою навчання до загальноосвітньої установи на території України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини