Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівників лікарень відбере спеціальна комісія

19 січня 2018, 09:30
1031
0
Автор:
Реклама

Кабмін затвердив Порядок проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я.

Порядок не стосується відбору кандидатур на посади керівників державних і комунальних установ охорони здоров'я:

- військових формувань;

- правоохоронних органів спеціального призначення.

Так, визначено механізм проведення конкурсу на заняття посади керівника державної, комунальної установи охорони здоров'я.

Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про проведення конкурсу;

2) формування конкурсної комісії;

3) підготовка до проведення конкурсу (опублікування відповідного оголошення, прийняття документів від учасників, їх перевірка на відповідність встановленим вимогам);

4) проведення конкурсу (заслуховування конкурсних пропозицій і проведення співбесід з кандидатами, визначення переможця);

5) оприлюднення результатів конкурсу.

Орган управління приймає рішення про проведення конкурсу протягом трьох робочих днів з моменту виникнення вакантної посади.

Не пізніше ніж через 20 днів після оприлюднення рішення утворюється конкурсна комісія (постійно діюча або для окремого конкурсу).

Учасник подає особисто або направляє поштою конкурсній комісії, зокрема, такі документи:

1) копію паспорта;

2) мотивовану заяву про участь в конкурсі;

3) резюме у довільній формі;

4) копії документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

5) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій і електронній формі.

Учасник подає документи у запечатаному вигляді (крім заяви) у строк від 14 до 30 календарних днів після дати опублікування оголошення.

Комісія заслуховує конкурсну пропозицію учасника, проводить з ним співбесіду та враховує його відповідність встановленим вимогам.

Переможець вибирається голосуванням, після чого комісія вносить подання керівнику органу управління про призначення на посаду керівника установи.

Результати конкурсу опубліковуються на офіційному сайті органу управління.

Крім того, комісія має право прийняти мотивоване рішення про відхилення усіх кандидатур учасників і направити органу управління обгрунтовану пропозицію щодо призначення повторного конкурсу.

Відповідний Порядок затверджено постановою Кабміну від 27 грудня 2017 року № 1094, яка набрала чинності сьогодні, 18 січня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини