Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переселенцям підвищили щомісячну адресну допомогу

17 січня 2018, 16:00
4091
1
Автор:
Реклама

Уряд підвищив розмір щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Зокрема, підвищується розмір допомоги пенсіонерам і сім'ям, у складі яких є діти (на кожну дитину) з 884 до 1000 грн на місяць.

Також для усіх без виключення сімей вимушених переселенців збільшується граничний розмір загальної суми грошової допомоги до 3000 грн на місяць, і до 5000 грн для багатодітних сімей.

Відповідну постанову «Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» прийнято на засіданні Уряду 17 січня.

За словами Міністра соціальної політики Андрія Реви, наразі готується проект змін до Положення про порядок призначення субсидій, яким спрощується доступ внутрішньо переміщених осіб до їх отримання. Таким чином, субсидії призначатимуться на підставі декларування ними повного складу сім'ї, тобто без необхідності реєстрації та без договору оренди житла.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини