Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівника центру БПП виберуть ще раз

13 червня 2017, 10:40
620
0
Автор:
Реклама

Представники системи БПП обговорили з Мінюстом проблемні питання, пов'язані з призначенням керівника Координаційного центру.

В результаті діалогу було прийнято рішення провести новий консультативний конкурс. Цього разу конкурс буде прозорішим, оскільки до його проведення притягнуть незалежних експертів міжнародних донорів і партнерів.

Кандидатури, які наберуть на конкурсі найбільшу кількість голосів, будуть представлені керівництву Мінюсту для призначення на посаду керівника Координаційний центр за поданням безкоштовної правової допомоги.

Порядок проведення конкурсу на заняття посади директора Координаційного центру за поданням правової допомоги затверджений наказом Мінюсту від 10 травня 2017 року № 1515/5.

Нагадаємо, за результатами раніше проведеного конкурсу Держсекретареві Мінюсту було подано дві кандидатури на посаду керівника центру БПП - Олексія Шевчука і Павла Мороза. У результаті, більше відповідним кандидатом на посаду директора Координаційного центру за поданням правової допомоги був визначений Павло Мороз, що викликало публічне незгода співробітників центру.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини