Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які витрати адвокат може відняти з суми доходу?

2 лютого 2017, 09:05
2779
0
Автор:
Реклама

Адвокати як особи, що здійснюють незалежну профдеятельность, мають право на вирахування з суми отриманого доходу документально підтверджених витрат, необхідних для здійснення їх незалежної професійної діяльності.

Адвокатський внесок на забезпечення діяльності адвокатського самоврядування, сплачений адвокатом до отримання довідки про постановку на облік особою, що здійснює незалежну професійну діяльність, не включається до складу витрат адвоката.

Крім того, послуги пультової охорони квартири, яка є власністю фізичної особи, і витрати на користування інтернетом в такій квартирі, не можна віднести до витрат, пов'язаних із здійсненням незалежної адвокатської діяльності. До того ж, неможливо документально підтвердити приналежність таких витрат виключно до витрат, пов'язаних із здійсненням незалежної адвокатської діяльності.

Перелік витрат, які можуть бути враховані для визначення сукупного чистого доходу фізособами при здійсненні незалежної адвокатської діяльності, затверджений наказом ГФС від 24 грудня 2012 року № 1185.

Роз'яснення відносно витрат адвоката надані в листі Головного управління ГФС в м. Києві № 8077/Ш/26-15-13-02-15.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини