Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створений центр по координації виконання програми ЄС "Горизонт 2020"

7 грудня 2016, 09:09
544
0
Автор:
Реклама

Уряд створив Координаційний центр з питань виконання Рамкової програми Європейського Союзу по дослідженнях і інноваціях "Горизонт 2020" (2014 - 2020).

Центр координуватиме дії центральних органів виконавчої влади відносно заходів, визначених програмою.

Зокрема, центр стежитиме за розробкою Дорожньої карти для імплементації програми і мониторить її виконання.

Центр займеться аналізом стану справ і вивченням результатів діяльності центральних органів виконавчої влади з цього питання, братиме участь в розробці проектів актів законодавства, що відносяться до його компетенції.

Очолила центр Міністр утворення і науки, до його складу увійшли перший заступник Міністра освіти і науки, віце-президент Національної академії наук, президент Національної академії педагогічних наук, заступники міністрів економічного розвитку і торгівлі, фінансів, юстиції, інфраструктури, екології і природних ресурсів, охорони здоров'я, аграрної політики і продовольства і т. д.

Крім того, утворена Комісія з відбору представників і експертів в комітети, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми.

Питання виконання Рамкової програми Європейського Союзу по дослідженнях і інноваціях "Горизонт 2020" вирішені в постанові Кабміну від 30 листопада 2016 роки № 873.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини