Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госрыбагентство затверджуватиме перелік користувачів водних біоресурсів 90 днів

18 листопада 2016, 10:34
971
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 5 жовтня 2016 року № 808 вніс зміни в Порядок здійснення спеціального використання водних біоресурсів у внутрішніх рибогосподарських водних об'єктах.

З 60 днів до 90 днів продовжений термін, впродовж якого Державне агентство рибного господарства України повинне прийняти рішення про твердження переліку користувачів.

Згідно зі змінами, Госрыбагентство впродовж 90 днів з дати закінчення прийому заяв про встановлення долі здобичі (вилову) водних біоресурсів затверджує перелік користувачів водних біоресурсів, який встановлює долі здобичі, і впродовж 5 робочих днів з дати твердження розміщує його на своєму сайті.

Зроблено це для продовження часу перевірки, щоб уникнути ухвалення неправомірного рішення в частини розподілу доль здобичі (вилову) між користувачами водних біоресурсів.

Крім того, встановлено, що користувачі водних біоресурсів до 1 серпня року, передування розрахунковому, подають особисто або присилають поштовим відправленням Госрыбагентству заява про встановлення долі здобичі (вилову) водних біоресурсів для промислу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини