Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гречковский випущений під заставу в майже 4 млн грн.

23 вересня 2016, 13:57
792
1
Автор:
Реклама

Печерський районний суд міста Києва 22 вересня відмовився посадити під варту Павла Гречковского.

Розглянувши клопотання про обрання цього заходу припинення, слідчий суддя виніс визначення про відмову в його задоволенні і застосував запорука у розмірі 2 827 МЗП, що складає 3 895 606 грн..

Крім того, на П. Гречковского покладений ряд обов'язків.

Джерело: НААУ

Нагадаємо, член УСЮ Павло Гречковский підозрюється у мошеничестве. Генпрокурор заявивщо він вимагав півмільйона доларів за здійснення впливу на суд. На час слідчих дій П. Гречковский вирішив не участовать в засіданнях УСЮ. У свою чергу, УСЮ вирішив витребувати у Генпрокурора докази причетності П. Гречковского до злочину для того, щоб вирішити питання відносно припинення його повноважень.

Нагадаємо, П. Гречковский був обраний З'їздом адвокатом України, відкликати його з посади можуть тільки адвокати.

Сам П. Гречковский вважає ця справа замовленим. Він заявивщо інформував голову УСЮ Ігоря Бенедисюка про погрози, що поступали йому, з боку впливових осіб: "Я чекав і писав у своїй заяві ще у березні місяці про те, що згідно моєї інформації, відносно мене готується такого роду провокація. Я це підтвердив у своїй заяві від 5 вересня голові Вищої ради юстиції, я вказав конкретні імена і посадовців з МВС і ГПУ, які мені погрожували і сказав, хто саме робив ці погрози".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини