Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як преміювати держслужбовців

11 липня 2016, 17:29
1896
0
Автор:
Реклама

Міністерство соціальної політики наказом від 13 червня 2016 року № 646 ствердило Типове положення про преміювання державних службовців органів державної влади, інших державних органів, їх апаратів (секретаріатів).

Документ встановлює порядок визначення розмірів, нарахування і виплати премій держслужбовцям категорій Би і В.

Встановлені такі види премій:

1) премія за результатами щорічної оцінки службової діяльності;

2) місячна або квартальна премія відповідно до особистого вкладу в загальний результат роботи державного органу (визначаються керівником державної служби залежно від особливостей виконання функцій і завдань і не може перевищувати 30 % фонду посадового окладу в рік).

Премії встановлюються керівником державної служби в держоргані відповідно до затвердженого їм положення про преміювання, розроблене відповідно до Типового положення і погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації (за наявності).

Фонд преміювання державного органу встановлюється у розмірі 20 % загального фонду посадових окладів в рік і економії фонду оплати праці.

До набуття чинності норм про розмір преміального фонду преміювання проводиться в межах наявних коштів на оплату праці, передбачених в кошторисі.

Розмір місячній або квартальній премії залежить від особистого вкладу в загальний результат роботи державного органу з урахуванням наступних критеріїв:

1) ініціативність в роботі;
2) якість виконання завдань, визначених положеннями про державний орган, самостійний структурний підрозділ, в якому працює держслужбовець, його посадовою інструкцією, а також дорученнями керівництва і безпосереднього керівника;
3) терміновість виконання завдань;
4) виконання додаткового об'єму завдань (участь в проведенні національних реформ, роботі комісій, робочих груп і тому подібне).

Преміювання за результатами щорічної оцінки службової діяльності проводиться при отриманні відмінної оцінки. Розмір премії встановлюється в однакових відсотках до посадового окладу для службовців відповідного держоргану, що отримали відмінну оцінку за результатами щорічного оцінювання в поточному році.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини