Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє порядок обрання громадських активістів для відбору держслужбовців

17 червня 2016, 14:24
1015
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 17 червня, набув чинності Порядок обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсних комісій з відбору осіб на заняття посад державної служби, затверджений наказом Нацгосслужбы від 12 квітня 2016 року № 76.

Порядок встановлює процедуру обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії по відбору осіб на заняття посад держслужби категорій "Б" і "В" на принципах прозорості і відкритості.

Рішення про залучення і кількість представників громадських об'єднань у складі Конкурсної комісії приймаються керівником держслужби в держоргані.

Обрання представників громадських об'єднань до складу Конкурсної комісії відбувається на конкурсній основі.

Для організації і проведення конкурсного відбору серед представників громадських об'єднань до складу Конкурсної комісії не пізніше чим за 30 календарних днів до його проведення рішенням керівника державної служби в державному органі створюється комітет з відбору представників громадських об'єднань.

Комітет утворюється в кількості не менше трьох чоловік, не менше одній третині складу Комітету повинні складати представники громадських об'єднань.

Детальніше: Визначений порядок обрання громадських представників для відбору держслужбовців

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини