Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Планується врегулювати держпідтримку підприємців при страхуванні водних біоресурсів

24 травня 2016, 15:46
484
0
Реклама

Комітет ВР з питань аграрної політики і земельних стосунків рекомендує прийняти за основу законопроект № 4570 про внесення змін до Закону про особливості страхування з/х продукції з держпідтримкою.

Проектом пропонується в тексті Закону замість словосполучення "риба і інші водні живі ресурси" вживати словосполучення "водні біоресурси".

Крім того, в зміст поняття "Сільськогосподарський страховий ризик" пропонується включити ризик загибелі застрахованих водних біоресурсів.

Крім того, термін "центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері рибного господарства і рибної промисловості, охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів" пропонується замінити на термін "центральний орган виконавчої влади, що реалізовує державну політику у сфері рибного господарства".

Вказані зміни дозволять з/х товаровиробником рибної галузі отримувати державну підтримку при страхуванні водних біоресурсів.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини