Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент підписав Закон, що спрощує здобуття освіти жителями зони АТО

18 травня 2016, 16:59
1015
0
Реклама

Президент України підписав Закон (законопроект № 4350прийнятий ВР 19 квітня)що забезпечує доступність якісної освіти для жителів Луганської і Донецької областей, і що надає підтримку переміщеним з тимчасово окупованої території вищим учбовим закладам.

Закон № 1114 - VIII "Про внесення змін до деяких законів України відносно забезпечення права на здобуття освіти осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції" набуває чинності з дня, що йде за днем його публікації, і вводиться в дію через місяць з дня набуття чинності.

Згідно із Законом державою створюються додаткові можливості по прийому на навчання у внз, проходженню державної підсумковій атестації і отримання документу державного зразка про повну загальну середню освіту для осіб, місцем проживання яких є територія проведення АТО (на період її проведення).

Вказані особи отримають можливість вступати до вузів, які були евакуйовані із зони АТО і тимчасово окупованій території, а також у внз, розташовані на території Луганської і Донецької областей, де здійснюють свої повноваження обласні військово-цивільні адміністрації, за умови лише складання вступних іспитів на конкурсній основі.

За інформацією прес-служби Президента

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини