Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати мають намір надати субвенції Донбасу

12 квітня 2016, 18:24
725
0
Автор:
Реклама

12 квітня Верховна Рада прийняла за основу законопроект № 4197 про внесення змін до Держбюджет-2016 відносно надання субвенцій Донецької і Луганської областям від залишків засобів місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи держвлади не здійснюють своїх повноважень.

Законопроектом шляхом внесення змін до статей 1, 12 і 14 Закону "Про Державний бюджет України на 2016 рік" і додатки №№ 2, 3, 7 до цього Закону пропонується збільшити на 3 273 644,6 грн. витрати держбюджету, у тому числі витрати спецфонду держбюджету, і одночасно збільшити на цю ж суму граничний об'єм дефіциту держбюджету. Також запропоновано визначити, що до джерел формування спецфонду Держбюджету на 2016 рік в частині фінансування являються надходження залишків засобів місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи держвлади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, які враховуються за станом на 1 вересня 2015 року на рахунках Казначейства.

Додаткові витрати пропонується направити на надання субвенції з держбюджету обласним бюджетам на відновлення об'єктів соціальної і транспортної інфраструктури, житлового фонду і систем забезпечення життєдіяльності, включаючи їх зміст, на території Донецької і Луганської областей, а також на їх соціально-економічний розвиток.

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини