Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст презентував "Онлайн будинок юстиції"

7 квітня 2016, 14:55
2899
1
Реклама

Сьогодні в Міністерстві юстиції презентований новий проект - "Онлайн будинок юстиції"який є продовженням ініціативи введення онлайн-сервісів на сайті міністерства.

"Онлайн будинок юстиції" функціонувати за адресою http://obu.org.ua і, окрім вже існуючих послуг, поповниться більш ніж 20 новими сервісами.

Пілотний проект реалізується на базі Головного територіального управління юстиції у м. Києвіале з часом (очікується, що до кінця цього року) буде поширений на усю Україну.

"Після тестування ми представляємо цей проект на засіданні уряду. Не сумніваюся, що Кабмін підтримає поширення цієї ініціативи на усю країну", - підкреслив Міністр юстиції Павло Петренко.

"Користуватися "Онлайн будинком юстиції" зможуть усі без виключення громадяни з будь-якої точки світу, адже у нас діє принцип екстериторіальності. Єдина необхідна умова - наявність Інтернету. При цьому інтерфейс розроблений так, щоб не висувати значних вимог до якості мережі", - розповів начальник ГТУЮ Станіслав Куценко.

Крім того, паралельно з новими сервісами на порталі буде реалізований соціальний ліфт - розмістять усі вакансії органів юстиції, там же громадяни зможуть подати своє резюме.

Джерело: Мінюст

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини