Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГПУ визначила порядок видачі посвідчення учасника бойових дій

4 квітня 2016, 09:49
718
0
Автор:
Реклама

Генпрокуратура наказом від 24 лютого 2016 роки № 104 затвердила Інструкцію про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій і відповідних нагрудних знаків.

Основою для видачі посвідчення учасника бойових дій і відповідного нагрудного знаку являється рішення комісії Генпрокуратури з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, а також рішення міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, яка утворюється держслужбою у справах ветеранів війни і учасників АТО.

Посвідчення учасників бойових дій і відповідні нагрудні знаки видаються військовослужбовцям військових прокуратур (чи спрямовуються для вручення у військові прокуратури регіонів)які брали безпосередню участь в АТО.

Щорічно до 1 січня проводиться інвентаризація посвідчень і нагрудних знаків.

Якщо посвідчення непридатно або втрачено, за заявою особи (військовослужбовця військової прокуратури або особи, звільненого з органів військової прокуратури) видається нове посвідчення після отримання письмових пояснень від особи відносно обставин псування або втрати посвідчення учасника бойових дій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини