Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запропоновано відмінити админсбор за перереєстрацію документів при перейменуванні вулиць

17 березня 2016, 11:23
980
2
Автор:
Реклама

У Верховній Раді зареєстрований законопроект № 4217 про внесення зміни до Закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців і громадських формувань" відносно звільнення від сплати адміністративного збору (ініціатор - нардеп А. Киссе, "Відродження").

Законопроектом пропонується відміна адміністративного збору за проведення держреєстрації змін, що вносяться в засновницькі документи юрособ, пов'язаних з ухваленням Закону "Про засудження комуністичного режимуа також зміни місцезнаходження юрособи, місця проживання фізособи у зв'язку зі зміною назви (перейменуванням) скверів, бульварів, вулиць, провулків, спусків, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об'єктів топонімії населених пунктів.

У пояснювальній записці відзначається, що згідно нової редакції Закону про держреєстрацію скасована норма про надання права юридичним і фізичним особам не платити адміністративний збір за проведення вказаної державної реєстрації. Тому депутат пропонує повернути її за допомогою внесення змін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини