Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госрыбагентство залучає до рибоохоронних рейдів громадськість

23 лютого 2016, 09:27
405
1
Реклама

Враховуючи ситуацію, яка зараз відбувається в рыбоохране, Госрыбагентством прийняте рішення притягнути громадськість до контролю за порядком на водоймах - оперативно формується інститут громадських інспекторів. Буде чітко прописано, що входить в обов'язки громадського інспектора, його повноваження, відповідальність.

У кожному управлінні рыбоохраны будуть створені оперативні штаби і закріплений інспекторвідповідальний за роботу з громадськістю. Оперативні штаби фіксуватимуть сигнали про правопорушення і реагуватимуть на них.

У рамках рибоохоронних рейдів громадські активісти разом з інспекторами рыбоохраны зможуть перевіряти наявність усіх документів, вилучати браконьєрські знаряддя лову, бути присутнім при подальшому розгляді справ про правопорушення і тому подібне

Очікується, що оперативні штаби почнуть роботу до кінця березня.

Представникам громадськості, охочих залучитися до контролю за порядком на водоймах і до запобігання порушенням правил рибальства, необхідно направити в Госрыбагентство список осіб (з контактами) і назву водойми для патрулювання. Вказану інформацію прохання подати в строк до 29.02.2016 поштою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-А, або e - mail: darg @ darg .gov.ua, fishagency@darg.gov.ua з темою листа : "Спільні рейди по ГО".

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини