Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацагентство по розшуку активів корупціонерів отримало більше повноважень

19 лютого 2016, 08:52
563
0
Реклама

Верховна Рада на вечірньому засіданні 18 лютого ухвалила Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України по виконанню рекомендацій, що містяться в шостій доповіді Європейської комісії про виконання Україною Плану дій з лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України, відносно удосконалення принципів діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку і управління активами, отриманими від корупційних і інших злочинів (законопроект № 4056).

Документом вносяться зміни в Закон про Національне агентство по розшуку активів корупціонерівякими Нацагентство уповноважується не лише на збереження активів, на які накладений арешт в карному виробництві, але і на володіння, користування і розпорядження такими активами.

Крім того, врегульовані розміри посадових окладів працівників Національного агентства, додаткових премій; усунені технічні непогодження між положеннями Закону.

Закон ухвалений з багатьма поправками, тому фінальний його текст буде відомий традиційно після підписання Президентом. Зокрема, підтримана поправка про відкритість Єдиного державного реєстру активів, на які накладений арешт в карному виробництві.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини