Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ формує банк правових позицій адвокатури

18 лютого 2016, 11:26
763
0
Автор:
Реклама

Адвокат Ганна Боряк запропонувала створити банк цих правових позицій адвокатуриякий би грунтувався на практиці роботи окремих адвокатів і їх досягненнях в конкретних справах. Такі правові позиції, після їх попереднього обговорення, могли б прийматися як правова позиція адвокатури України і використовуватися в практичній діяльності адвокатів.

Правові позиції адвокатури України носять інформаційний характер і являється узагальненням адвокатського досвідуякий міг би використовуватися в практичній роботі адвокатів при здійсненні захисту у кримінальних справах, а також при представленні інтересів громадян і організацій в цивільних, господарських і адміністративних справах. На семінарах з підвищення кваліфікації подібні правові позиції могли б використовуватися в якості кейсів при використанні технології кейс-стади.

Комітет законотворчих ініціатив з питань адвокатської діяльності при НААУ схвалив ініціативу Ганни Боряк по створенню банку цих правових позицій адвокатури.

У зв'язку з цим НААУ звертається до адвокатів України з проханням присилати проекти правових позиційзаснованих на успішній роботі у конкретних справах. Такі правові позиції слід викладати лаконічно, в межах одной-полутора сторінок. Найближчим часом зразки таких правових позицій будуть опубліковані для обговорення на сайті НААУ.

Відправити проекти правових позицій можна за адресою: м. Київ, вул. Ярославська 6, 5-й поверх або по електронній пошті : a.gumenyuk@unba.org.ua. Контактна особа - Анжела Гуменюк.

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини