Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для телерадіоорганізацій встановили нові розміри штрафів

11 грудня 2015, 16:08
1847
0
Автор:
Реклама

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення рішенням від 8 жовтня 2015 роки № 1542 затвердив нові розміри штрафів, які можуть накладатися на телерадіоорганізації і провайдерів програмної послуги за порушення законодавства про телебачення і радіомовлення.

Розрахунок розмірів штрафів
робиться відповідно до нарахованого розміру ліцензійного збору за видачу ліцензіату ліцензії, діючої на момент ухвалення рішення про накладення штрафу, і складає:

1) для телерадіоорганізацій:

- 25 % - за здійснення порушень, передбачених абз. 2 - 5 ч. 2 ст. 6 Закону "Про телебачення і радіомовлення" (далі - Закон);

- 10 % - за здійснення порушень, передбачених абз. 8 - 13 ч. 2 ст. 6 Закону;

- 5 % - за порушення інших норм Закону або умов ліцензії;

2) для провайдерів програмної послуги :

- 25 % - за здійснення порушень, передбачених ч. 2 ст. 42 Закони;

- 10 % - за здійснення порушень, передбачених ч. 7 - 9 ст. 39 Закону;

- 5 % - за порушення інших норм Закону або умов ліцензії.

У випадку якщо ліцензіат має декілька ліцензій на мовлення з різними способами поширення телерадіопрограм, з однаковою програмною концепцією мовлення, розмір штрафу встановлюється з найбільшого нарахованого розміру ліцензійного збору.

У випадку якщо ліцензіат має декілька ліцензій з однаковими способами поширення телерадіопрограм, з однаковою програмною концепцією мовлення на різні території мовлення, розмір штрафу встановлюється шляхом складання сум штрафів, які будуть нараховані за відповідні порушення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини