Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як потрапити на прийом в держслужбу у справах ветеранів війни і учасників АТО?

13 листопада 2015, 17:29
2799
0
Автор:
Реклама

Минсоцполитики наказом від 12.10.2015 № 1000.відновило Порядок організації і проведення особистого прийому громадян в держслужбі у справах ветеранів війни і учасників АТО і її територіальних органах.

Як мовиться в документі, особистий прийом громадян керівництвом Служби, відповідного територіального органу Служби проводиться за попереднім записом у дні і годинник, визначені графіками особистого прийому громадян, затвердженими наказами Служби, які розміщуються на офіційному веб-сайті Служби.

Прийом Героїв Радянського Союзу, інвалідів Великої Вітчизняної війни, повних кавалерів ордену Славы, осіб, нагороджених чотирма і більше медалями "За відвагу", жінок, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня", Героїв України, учасників АТО проводиться у першочерговому порядку.

Попередній запис на особистий прийом до керівництва Служби здійснюється помічником Глави Служби за адресою: м. Київ, провулок Музейний, 12 і по телефону: (044) 281-08-50 щодня (окрім святкових і вихідних днів) з 9.00 до 18.00 (в п'ятницю з 9.00 до 16.45), обідня перерва - з 13.00 до 13.45.

Під час попереднього запису на особистий прийом з'ясовуються ПІБ, місце проживання громадянина, зміст порушеного питання, до яких посадовців або органів держвлади він звертався і яке було прийнято рішення, визначається структурний підрозділ Служби, до компетенції якого відноситься вирішення поставленого громадянином питання, вивчаються документи, інші матеріали, що представляються громадянином для обгрунтування своєї заяви (клопотання), скарги або пропозиції (зауваження).

Прийом громадян у дні, не визначені графіком особистого прийому, і з питань, які не вимагають ухвалення рішень керівництвом Служби (надання громадянам усних роз'яснень, консультацій і тому подібне), здійснюють керівники (працівники) структурних підрозділів Служби.

Запис громадян на особистий прийом до керівництва Служби і її територіальних органів здійснюється у разі, якщо порушене громадянином питання залишилося невирішеним по суті після особистого прийому посадовцем структурного підрозділу Служби або територіального органу Служби відповідно до компетенції.

Під час особистого прийому громадянин повинен пред'явити документщо засвідчує його особу.

Посадовець Служби під час особистого прийому громадян розглядає питання по суті, надає обгрунтоване роз'яснення і робить ряд заходів по усуненню порушень (при їх наявності).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини