Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліцензіат може здійснювати розширену госпдіяльність з моменту внесення даних в ЕГР

2 вересня 2015, 10:36
837
0
Автор:
Реклама

У листі № 5223/0/201-15 ГРС нагадала, що порядок розширення ліцензіатом здійснення виду госпдіяльностіякий здійснюється ним частково, встановлений частями 9 - 11 ст. 15 Закону "Про ліцензування видів господарської діяльності" (далее-Закон).

У разі наміру розширити госпдіяльність додатковою частиною, ліцензіат подає в орган ліцензування заява про розширення такого виду господарської діяльності, в якому вказує вид господарської діяльності, до якого він має намір розширити свою діяльність, разом з документами згідно з ліцензійними умовами.

Заява про розширення здійснення виду госпдіяльності, що підлягає ліцензуванню, вважається заявою про отримання ліцензії у частині, на яку ліцензіат має намір розширити свою діяльністьі розглядається органом ліцензування по аналогії з порядком розгляду заяви про отримання ліцензії.

Плата за надання ліцензії у частині, на яку ліцензіат має намір розширити свою діяльність, стягується як за отримання нової ліцензії відповідно до ч. 1 ст. 14 Закону.

Дані про рішення органу ліцензування відносно розширення виду господарської діяльності ліцензіата вносяться в ЕГР в терміни і в порядку, встановлених для видачі ліцензії, при цьому ліцензіат придбаває право на здійснення виду госпдіяльності в розширеному виді з моменту внесення даних в ЕГР.

Відмітимо, розширення ліцензіатом здійснення виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, додатковою частиною не передбачає переоформлення ліцензії.

Читайте також: При звуженні виду госпдіяльності не треба переоформляти ліцензію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини