Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сплатити ідентифікацію і реєстрацію тварин можуть власники з наступним відшкодуванням витрат

7 серпня 2015, 09:25
790
3
Автор:
Реклама

Сьогодні, 7 серпня, набув чинності Закон № 616 - VIII про внесення змін до Закон "Про ідентифікацію і реєстрацію тварин".

Закон про ідентифікацію і реєстрацію тварин доповнений ст. 5-1, що встановлює, що послуги з ідентифікації і реєстрації тварин сплачуються за рахунок юридичних і фізичних осіб - власників цих тварин. Оплата послуг з ідентифікації і реєстрації тварин, власником яких є фізична особа, може також здійснюватися третьою (будь-яким юридичним або фізичним) особою. Фізична особа - власник тварин, яке сплатило послуги з їх ідентифікації і реєстрації, має право на обов'язкове відшкодування державою таких витрат. Режим цінового регулювання вартості послуг з ідентифікації і реєстрації тварин встановлюється Кабінетом Міністрів відповідно до Законом "Про державну підтримку сільського господарства України".

Витрати на фінансування системи ідентифікації і реєстрації тварин і на відшкодування витрат на оплату таких послуг фізичним особам - власникам цих тварин, передбачаються в Державному бюджеті України окремим рядком.

Порядок використання засобів встановлюється Кабінетом Міністрів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини