Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію про вакансії держслужби пропонується публікувати на одному сайті

24 липня 2015, 14:24
949
0
Реклама

1 січня 2016 року набуде чинності новий Закон про державну службузгідно з яким інформація про вакантні посади державної служби в державному органі публікується органом, в якому є вакантна посада.

З метою спрощення отримання інформації про усі вакантні посади держслужби в одному місці законопроектом № 2427а пропонується оприлюднити таку інформацію на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Пропонується покласти на Нацгосслужбу обов'язки по веденню відкритого реєстру вакантних посад державної служби, по організації і забезпеченню відкритого доступу до відомостей реєстру через сайт.

Також пропонується прив'язати початок течії терміну представлення документів для участі в конкурсі до факту обнародування відповідної інформації на сайті Нацгосслужбы. Це дозволить уникнути ситуацій, коли інформацію про вакантну посаду чомусь не розмістять на сайті. Без такого розміщення провести законно конкурс на заняття вакантної посади державної служби буде неможливо.

Автор проекту, позафракційний нардеп А. Фельдман, в пояснювальній записці запевняє, що прийняття змін дасть можливість більшому числу осіб дізнатися про наявність вакантних посад і взяти участь в конкурсі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини