Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет рекомендує ухвалити за основу законопроект про відміну РРО

26 червня 2015, 14:44
2297
0
Реклама

Комітет ВР з питань податкової і митної політики рекомендує прийняти за основу у першому читанні законопроект № 1718 про внесення змін до Податкового кодексу і деяких законів відносно застосування реєстраторів розрахункових операцій (поданий нардепами О. Проданий, О. Ляшко та ін.).

Про це говориться в проекті постанови № 1718/П від 25.06.2015. При цьому пропонується допрацювати вказаний законопроект при підготовці до розгляду в другому читанні.

З вимогою ухвалити законопроект № 1718, яким пропонується відмінити введення касових апаратів для единоналожников першої, другої і третьої групи, бізнес провів вже багато акцій протесту. Наступний мітинг запланований на 30 червня, коли збереться на пленарне засідання Рада. Адже вже з 1 липня платники податків третьої групи будуть зобов'язані застосовувати РРО.

Нагадаємо, що минулого тижня для вирішення проблеми в податковому Комітеті ВР допрацювали до другого читання законопроект № 1088серед планованих правок - спрощення адміністрування, відміна усіх санкцій за порушення, можливість купити РРО на виплат, перенесення термінів застосування РРО на 1 січня 2016 року (для 2 і 3 групи одночасно). Планувалося розглянути законопроект 18 червня, але він так і не був внесений до порядку денного.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини