Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нардепам хочуть заборонити телефонні розмови під час засідань

17 червня 2015, 15:40
426
1
Реклама

У парламенті зареєстрований законопроект № 2091а про внесення змін до статті 51 Регламенту Верховної Радияким пропонується заборонити народним депутатам розмовляти по мобільному телефону під час проведення пленарних засідань.

Згідно з проектом, якщо нардеп розмовляє по мобільному телефону під час пленарного засідання, головуючий на пленарному засіданні попереджає цього народного депутата про неприпустимість таких дій.

Якщо ж до нардепа впродовж поточного пленарного засідання вже застосовувалося таке попередження, то ВР може прийняти рішення позбавленні народного депутата права брати участь в пленарних засіданнях (до 3-х пленарних засідань). Запропоновано публікувати інформацію про таке рішення в "Голосі України".

У статті 51 Регламенту передбачено, що на пленарному засіданні народний депутат не повинен перешкоджати викладу або сприйняттю виступу (у тому числі і розмовами по мобільному телефону). Проте, як відмічає автор проекту нардеп Сергій Каплин, ця норма Регламенту часто ігнорується народними депутатами, тому пропонується ввести пряму заборону.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини