Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив порядок фінансового забезпечення військово-цивільних адміністрацій

17 квітня 2015, 17:21
978
0
Реклама

Уряд на своєму засіданні 15 квітня ствердив порядок фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій.

Документ визначає механізм фінансування ВГА, зокрема, оплати праці їх працівників і грошового забезпечення військовослужбовців військових формувань, осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів, що відряджаються у ВГА.

Також Кабмін прийняв постанову, якою внесені зміни в Порядок здійснення держконтролю за міжнародними передачами товарів військового призначення. Перелік товарів військового призначення, міжнародні передачі яких підлягають державному експортному контролю, приведений у відповідність з положеннями Закону "Про державний контроль за міжнародними передачами товарів військового призначення і подвійного використання".

На період проведення АТО і введення воєнного стану від контролю звільнений імпорт з ввезенням в Україну спецзасобів індивідуального захисту (каски, виготовлені згідно військових стандартів або технічних умов, або їх еквіваленти і спеціально призначені для них компоненти (тобто, під шоломи, амортизатори); бронежилети для потреб правоохоронних органів, Збройних Сил України і інших військових формувань, утворених згідно із законами України, інших суб'єктів, що здійснюють боротьбу з тероризмом відповідно до закону.

Крім того, уряд ствердив План заходів по інженерно-технічному облаштуванню українсько-російського держкордону, територій, прилеглих до районів проведення АТО і АР Крим.

Прийняло і рішення про виділення засобів для забезпечення відшкодування витрат, пов'язаних з тимчасовим проживанням інвалідів в санаторіях і інших громадян, які переміщаються з тимчасово окупованої території і району проведення АТО. Йдеться про суму у розмірі 14 млн. 819 тис. грн.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини