Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Україні пройдуть міжнародні військові навчання - ухвалений Закон

17 березня 2015, 18:51
1094
7
Автор:
Реклама

17 березня Верховна Рада ухвалила Закон "Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2015 році для участі у багатонаціональних навчаннях" (проект № 2346).

Парламент схвалив рішення Президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2015 році для участі в українсько-американських навчаннях "Фиарлес Гардиан - 2015", "Сі Бриз - 2015", "Сэйбер Гардиан / Репид Трайдент - 2015", українсько-польських навчаннях авіаційних підрозділів "Безпечне небо - 2015", українсько-польських навчаннях підрозділів військової поліції "Правопорядок - 2015".

Проект розроблений Міноборони з метою врегулювання питання відносно допуску, визначення загальної чисельності збройних сил інших держав, типів і кількості озброєнь, військової техніки, термінів перебування і місць дислокації на період проведення навчань.

Нагадаємо, СНБО затверджений план проведення багатонаціональних навчань за участю ВСУ на території України, а також про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі в навчаннях.

Згідно Закону про порядок допуску і умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території Українина підставі пропозиції СНБО Президент приймає рішення про допуск підрозділів інших держав і територію України, яке (згідно Конституції) підлягає схваленню Верховною Радою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини