Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укртрансинспекция передає повноваження по видачі ліцензійних карток

27 лютого 2015, 15:07
3786
0
Реклама

Державна інспекція по безпеці на наземному транспорті повідомляє, що нині розглядається питання про передачі в територіальні органи повноважень по видачі ліцензійних карток, які додаються до ліцензії на здійснення госпдіяльності за поданням послуг перевезення пасажирів і небезпечних вантажів.

Реалізація найближчим часом пропонованих змін спрямована на спрощення видачі вказаних ліцензійних карток для автомобільних перевізників.

Одночасно відзначається: враховуючи технічну складність процедури передачі таких повноважень, реалізація цього рішення займе певний час. Про початок видачі ліцензійних карток територіальними органами буде повідомлено додатково на офіційному веб-сайті Укртрансинспекции.

Видача ліцензійних карток суб'єктам господарювання, які зареєстровані в Донецькій, Луганській, Київській областях і м. Києвіздійснюватиметься в апараті Укртрансинспекции, за адресою: г.Киев, пр-т Перемоги, 57.

Адреси інших територіальних органів Укртрансинспекции розміщені на офіційному веб-сайті в розділі "Структура інспекції".

Джерело: Мининфраструктуры

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини