Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет рекомендує прийняти зміни до Держбюджету за основу

19 лютого 2015, 12:50
911
0
Реклама

Бюджетний Комітет ВР розглянув урядовий законопроект № 2147 про внесення змін до Держбюджет-2015 і звернувся до голови ВР відносно скликання позачергового пленарного засідання на 24, 25 або 26 лютого 2015 року.

Комітетом запропоновано розглянути в першому читанні і прийняти за основу законопроект № 2147 і інші системно пов'язані урядові законопроекти, а також доручити Комітету спільно з Міністерством фінансів допрацювати проект за скороченою процедурою (7 днів). Внести законопроект на розгляд ВР в другому читанні пропонується після прийняття в цілому інших проектів.

Таким чином, якщо пропозиції Комітету отримають підтримку депутатів, в цілому секвестр Держбюджету буде прийнятий вже у березні.

Також законопроект № 2147 розглянуло Главуправление ВР і у своєму укладенні вказало: всупереч вимогам ст. 27 Бюджетного кодексу і ст. 91 Регламенту ВР до проекту не надано належного фінансово-економічного обгрунтування і ніяких відповідних розрахунків, що робить неможливим проведення якісного усебічного аналізу пропонованих змін показників бюджету і оцінки рівня обгрунтованості внесених законодавчих пропозицій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини