Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На ринку корпоративної безпеки з'явився новий гравець

29 січня 2015, 15:02
1285
0
Реклама

За ініціативою фахівців у сфері корпоративної безпеки відбулися засновницькі збори ОО "Асоціація професіоналів корпоративної безпеки України" ("Асоціація"). Асоціація створена з метою координації професійної діяльності її членів у сфері корпоративного управління і корпоративної безпеки.

Асоціація є некомерційною і неурядовою організацією, основними напрямами діяльності якої є: сприяння підвищенню ефективності функціонування галузі безпеки бізнесу; вжиття заходів по організації діяльності на постійній і тимчасовій основі колективів фахівців і експертів з метою дослідження проблем корпоративної безпеки; сприяння розвитку технологій інформаційної безпеки, запобігання шахрайству; а також сприяння підвищенню рівня інвестиційної привабливості українського бізнесу через удосконалення корпоративних стосунків.

На засновницьких зборах було обрано Правління Асоціації, до якого увійшли експерти з питань корпоративної безпеки Сергій Льоховий, Олександр Окунев, Юрій Когут, Павло Гусак і Роман Мольченко.

Головою Правління був обраний Сергій Льоховий, який відмітив : "Діяльність Асоціації сприятиме стабілізації бізнес-середовища і захисту прав членів Асоціації як від недобросовісних конкурентів, так і перед державною владою. Факт об'єднання учасників ринку для створення профільної асоціації говорить про актуальність цього питання".

Членом Асоціації може бути будь-яка фізична особа, діяльність якої пов'язана з сферою корпоративної безпеки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини