Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Леонід Антоненко призначений Главою Департаменту реєстраційних питань і ліцензування НБУ

16 січня 2015, 12:15
3838
3
Реклама

Призначення пана Антоненко підтверджує рішучість і готовність професійного юридичного співтовариства України зробити вклад в проведення структурних і дієвих реформ в усіх сферах державного управління. Як відомо, в 2014 році ряд успішних практикуючих юристів, досвід яких об'єднує знання як іноземних правових систем і правозастосовної практики, так і роки роботи в правовій системі України, прийняли рішення присвятити себе роботі в державному секторі.

Раніше юристи з міжнародним визнанням - Ігор Шевченко, Олексій Филатов, Сергій Козьяков, Віталій Касько - були призначені на відповідальні посади в Кабінеті міністрів України, Адміністрації Президента, Генеральній прокуратурі, судовій системі. Народними депутатами були обрані юристи Андрій Журжий (Fozzy Group), Вікторія Пташник (DROIT LAW FIRM) Олена Сотник ("Солодко і партнери").

За роки своєї роботи в якості радника юридичної фірми Sayenko Kharenkoа також міжнародних юридичних фірм Linklaters (Лондон), Jackson Walker (Даллас, США) Леонід Антоненко супроводжував найбільші проекти у банківському секторі, зокрема в сферах корпоративного права і M&A, банківського регулювання, цінних паперів. Досвід пана Антоненко включає супровід найбільших публічних трансакцій у банківському секторі для транснаціональних банківських груп з присутністю в Україні, зокрема німецького Commerzbank, грецького Alpha Bank, французького BNP Paribas. Леонід також є членом робочої групи з питань антикорупційного законодавства при Міністерстві юстиції України; членом Комітету з питань корпоративного управління, емісії і звернення пайових цінних паперів і Експертної ради при Комісії з питань корпоративного управління Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку; член Ради Комітету з корпоративного права і фондового ринку Асоціації юристів України.

"Ми підтримуємо рішення радника фірми Леоніда Антоненко інвестувати свій час і досвід в реформування і поліпшення роботи банківського сектора України в якості керівника одного з ключових для сектора департаментів НБУ. Зважаючи на складну ситуацію в економіці країни, залучення до роботи державного регулятора фахівців такого рівня як пан Антоненко, є більш ніж виправданим" - коментує Володимир Саенкопартнер Sayenko Kharenko.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини