Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 1 січня 2016 року завершиться інвентаризація державних з/х земель

29 грудня 2014, 13:19
1079
0
Реклама

Інвентаризація земель сільськогосподарського призначення державної власності буде завершена до 1 січня 2016 року, згідно Програми діяльності Кабінету Міністрів і Коаліційної угоди.

Основною метою проведення інвентаризації земель, як і будь-якого виду робіт по землеустрою, являється наповнення даними Госземкадастра. На сьогодні органи земельних ресурсів завершили роботи з інвентаризації 1,6 млн га земель з/х призначення державної власності, що складає 15% від загальної площі таких земель (10,5 млн гектарів). В результаті у Державному земельному кадастрі зареєстровано 92 тис. земельних ділянок загальною площею 1,6 млн гектарів. На даний момент затверджений 92 тис. технічної документації по землеустрою відносно проведення інвентаризації земель. Вартість робіт склала 202,7 млн гривень.


З метою єдиного підходу до проведення інвентаризації земель Госземагентство розробило Порядок проведення інвентаризації земель. Територіальним органам земельних ресурсів доручено відбити на планово-картографічних матеріалах усі землі і земельні ділянки з/х призначення держвласності. На сьогодні ця робота успішно виконана.

За інформацією Госземагентства

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини