Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти по моралі застерігають від ліквідації "підрозділи информобороны"

1 грудня 2014, 10:22
459
1
Реклама

Члени Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі) заявили, що довіряють парламентській коаліції, тому приймуть її рішення відносно ліквідації Комісії і готові скласти повноваження.

Проте в зверненні говориться про негативних наслідках розформування "єдиного підрозділу інформаційної оборони""добровільного об'єднання №1 на фронті боротьби за інформаційний суверенітет і інформаційну безпеку країни".

Експерти по моралі відмічають, що Україна вже давно знаходиться в інформаційній війні з Російською Федерацією, і "чи не єдиним органом, який працює на добровільних засадах в цій битві Добра і Зла"являється саме Нацкомиссия.

Відзначається, що на сьогодні більше 90% усіх матеріалів і звернень, які розглядає на своїх засіданнях Комісія, - це матеріали, що поступили від Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Генеральної прокуратури України, і торкаються проявів сепаратизму, міжнаціональної і міжконфесійної ворожнечі, приниження людської гідності.

"Обов'язок держави - захищати інформаційний суверенітет, захищати суспільство від інформації, яка може негативно впливати на моральне, психічне і фізичне здоров'я людей"- сказав голова Комісії Василь Костицкий.

За інформацією Нацкомиссии по захисту моралі

Нагадаємо, що
ліквідовувати Комісію з моралі планувалося вже давно.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини