Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати визначили порядок висвітлення роботи Верховної Ради

27 листопада 2014, 16:40
466
0
Реклама

Народні депутати на засіданні 27 листопада прийняли постанову "Про порядок висвітлення роботи Верховної Ради України восьмого скликання".

Документом, зокрема, передбачено на каналах Національної телекомпанії України і Національної радіокомпанії України забезпечити в повному об'ємі пряму трансляцію засідань Ради, парламентських слухань, офіційних виступів і заяв спікера і так далі

Крім того, Національній телекомпанії доручено в дні пленарних засідань і проведення "години питань до уряду" у Верховній Раді забезпечити трансляцію вечірньої пори на Першому загальнонаціональному каналі інформаційної телепрограми "Парламентський день" тривалістю 15 хвилин. Щотижня, по суботах, в проміжку часу між 18 і 23 годинами, запланована трансляція 45-хвилинних телепередач з рівною участю в них представників депутатських фракцій (груп) і позафракційних народних депутатів.

Доручення стосовно трансляції радіопрограм дані і Національній радіокомпанії України - здійснювати трансляцію пленарних засідань, забезпечити організацію і пряму трансляцію щотижня, по четвергах, в проміжку часу між 18 і 23 годинами 45-хвилинних тематичних передач.

Апарат Верховної Ради, згідно з постановою, готуватиме і оприлюднить "збалансовані інформаційні матеріали" про діяльність ВР і її органів, розміщувати їх на офіційному сайті парламенту.

Редакції газети ВР "Голос України" традиційно доручається забезпечити постійне і усебічне освітлення діяльності парламенту. А крім того, оперативно подавати звіти пленарних засіданнях з включенням в них за рішенням ВР результатів голосування кожного народного депутата.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини