Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін створив міжвідомчий гурт для огляду сектора безпеки і оборони

26 листопада 2014, 12:20
519
0
Реклама

Міжвідомча робоча група з питань проведення комплексного огляду сектора безпеки і оборони України створена постановою Кабінету Міністрів від 19 листопада 2014 року № 640 як консультативно-дорадчий орган при уряді.

Головою групи призначений перший Віце-прем'єр-міністр України, його заступниками - перший заступник Міністра оборони і заступник Міністра юстиції. Також до складу робочої групи входять представники багатьох міністерств і відомств.

Робоча група створюється з метою сприяння забезпеченню проведення комплексного огляду сектора безпеки і оборони України, взаємодії з центральними органами виконавчої влади і іншими зацікавленими держорганами, які виконують завдання у сфері безпеки і оборони.

Серед завдань групи - консультативна допомога міністерствам і іншим центральним органам виконавчої влади з питань проведення комплексного огляду, розробка організаційно-методичних рекомендацій по виконанню огляду, підготовка пропозицій по вдосконаленню законодавства з питань оборонного планування і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини