Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АЮУ запрошує приєднатися до роботи над проектом Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності

25 листопада 2014, 11:40
556
0
Реклама

Комітет Асоціації юристів України з інтелектуальної власності і рекламного права підготував Резолюцію за результатами круглого столу, який відбувся 5 листопада 2014 року.

У резолюції представлені результати обговорення проекту Національній стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності на період до 2020 року. Зокрема, відзначається, що через вагомі недоліки проекту Стратегії, існує потреба в підготовці якісно і концептуально нового документу. Він повинен враховувати положення "Стратегії реформ-2020" і коаліційної угоди, як документів, що визначають основні напрями реформ на Україні на майбутній період.

Також в резолюції міститься ініціатива, яка полягає в створенні робочого гурту для підготовки проекту Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності на період до 2020 року. Для її реалізації членами Ради Комітету був розроблений проект Положення про Радий з питань реформ у сфері інтелектуальної власності.

Враховуючи таку позицію, Рада Комітету звертається до професійних і бізнес-асоціаціям, а також громадським об'єднанням з пропозицією взяти участь в роботі над проектом Стратегії.

АЮУ просить повідомити в строк до 10 грудня 2014 року про делегування представників в робочу групу, написавши лист з вказівкою імені, місця роботи і контактних даних на адресу: komitet@uba.ua чи по тел. (044) 492-88-48. Контактна особа - Вікторія Доценко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини