Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Починається підготовка до роботи нової Ради

17 листопада 2014, 13:51
646
0
Реклама

Перше засідання підготовчої депутатської групи відбудеться 19 листопада в 11:00 в конференц-залі ВР, повідомляє прес-служба парламенту.

Таке засідання відбудеться згідно статті 13 Регламенту ВРу якій говориться, що підготовча група формується з числа новообраних народних депутатів, для підготовки пропозицій відносно організації і проведення пленарних засідань першої сесії Верховної Ради нового скликанняпідготовки проектів відповідних актів.

Підготовча депутатська група обирає зі свого складу голову, замголови і секретаря групи, і здійснює роботу на принципах, встановлених для тимчасових спеціальних комісій. Про виконану роботу звітує на першій сесії Верховної Ради нового скликання. Припиняє група свою діяльність після створення комітетів.

Дата першого засідання нової ВР доки не відома, але очікується, що це станеться не пізніше 1 грудня. Згідно з же Регламентом, Верховна Рада нового скликання збирається на першу сесію не пізніше чим на 30-й день після офіційного оголошення про обрання не менше 2/3 народних депутатів від конституційного складу Ради.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини