Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді зареєстровані проекти про відміну "донбасівських законів"

5 листопада 2014, 11:20
581
0
Реклама

У парламенті 4 листопада зареєстрований законопроект № 5193 про визнання що втратило силу Закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей. З такою ініціативою виступив спікер ВР Олександр Турчинов.

Одночасно з'явився і альтернативний законопроект від нардепа Олега Ляшко - № 5193-1 про втрату дії Закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, що 3 листопада Президент України Петро Порошенко заявив про бажання відмінити Закон про особливий статус районів Донбасу, оскільки бойовики порушили Мінський протокола 4 листопада увечері СНБО рекомендував Президентові невідкладно внести у Верховну Раду відповідний законопроект.

Крім того, Олександр Турчинов проектом постанови № 5082-П1 пропонує відмінити і рішення Верховної Ради про прийняття Закону про недопущення переслідування і покарання осіб-учасників подій на території Донецької і Луганської областей. Цей Закон був прийнятий 16 вересня, але не підписаний Президентом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини