Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін унормировал відміну обов'язкового техогляду сільгосптехніки

4 листопада 2014, 13:10
1124
0
Реклама

Кабмін постановою від 30 жовтня 2014 року № 587 відмінив Порядок здійснення обов'язкового технічного контролю тракторів і іншої сільськогосподарської і дорожно-будівельної техніки.

Документом також внесені зміни в Порядок відомчої реєстрації і зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожно-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів. Встановлюється, що на ТС видається один номерний знак (було два), відповідно, відкориговано місце його установки.

Також вказано, що при знятті машини з обліку у зв'язку з її відчуженням або вибраковуванням до заяви власника більше не треба додавати документи, що підтверджують сплату передбачених законодавством податків.

Постанова набуває чинності з дня офіційної публікації.

Нагадаємо, що Законом № 1303 - VII вилучена норма відносно проведення державного технічного огляду зареєстрованих машин і здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства акредитованими суб'єктами господарювання, які проводять перевірку технічного стану і ідентифікацію машин. Детальніше: Відміняється техогляд для сільгосптехніки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини