Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минрегион розповів, куди скаржитися на холодні батареї

3 листопада 2014, 11:50
808
0
Реклама

За станом на ранок 3 листопада в Україні працює 21 174 котельних або 99,92%, повідомляють в оперативно-диспетчерській службі Минрегиона. Регіони звітують про стовідсотковому забезпеченні теплом житлового фонду і установ соціальної сфери, виключення - Донецька область.

Якщо ж дані регіонів не відповідають реальному стану речей, в Минрегионе просять повідомляти про це по телефону 044 207 18 04.

При вступі повідомлення про відсутність тепла в конкретному закладі або житловому будинку оперативно-диспетчерська служба обіцяє зв'язатися з відповідальними особами на місцях і вжити усі заходи, щоб негайно вирішити це питання. "Тільки після того, як нам відзвітували, що тепло до проблемного об'єкту вже підключено, і коли цю інформацію нам підтвердили ті, хто звертався в ОДС, ми знімаємо це питання з контролю", - запевняють в Міністерстві.

За інформацією Минрегиона

Відмітимо, що згідно Правив надання послуг з централізованого опалювання на Жеки і подібні установи покладений обов'язок безпосередньо реагувати на звернення споживачів і негайно інформувати про причини затримок в наданні послуг.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини