Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР повідомляє про результати реєстрації емісії цінних паперів за три квартали 2014 року

27 жовтня 2014, 13:00
655
0
Реклама

"За даними Державного реєстру випусків цінних паперів за перші три квартали 2014 року було зареєстровано 125 випусків облігацій підприємств на суму 24,38 млрд грн. (без урахування АР Крим і м. Севастополя). В порівнянні з даними за аналогічний період попереднього року, цей показник демонструє ріст на 3 %. Якщо говорити детальніше, то 5,25 млрд грн. припало на випуски облігацій банків, а 19,13 млрд грн. - на облігації підприємств (окрім банків і страхових компаній) ", - повідомила Алла Папаика, директор Департаменту корпоративного управління і корпоративних фінансів НКЦБФР.

Пані Папаика додала, що також Комісією було зареєстровано вісім випусків опційних сертифікатів на суму 101 тыс грн. і один випуск облігацій внутрішньої місцевої позики Київської міської ради на суму 2,63 млрд грн.

В той же час, Комісією зареєстровано 107 випусків акцій на суму 11,24 млрд грн., що свідчить про зменшення емісій таких цінних паперів майже втричі в порівнянні з січнем - вереснем 2013 року; це пов'язано із загальною несприятливою кон'юнктурою на фінансових ринках.

Джерело: прес-служба НКЦБФР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини