Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін оприлюднив люстрационные списки чиновників

16 жовтня 2014, 17:30
1718
0
Реклама

Кабінет Міністрів оприлюднив переліки 39 посадовців, які звільнені або підлягають звільненню у рамках реалізації Закону про очищення влади.

У списку керівних працівників центральних органів виконавчої влади, які звільнені із займаних посад відповідно до Закону про люстрацію, - голова держслужби з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва Михайло Бродськийзаступник Міністра оборони з питань європейської інтеграції Ігор Кабаненкоголова Державного агентства водних ресурсів Василь Сташукголова Державної служби експортного контролю Володимир Демехинперший заступник Голови Державної казначейської служби Олександр Даневич і інші.

Серед тих керівних працівників центральних органів виконавчої влади, які підлягали звільненню по люстрації, але встигли подати заяви до набуття чинності Закону і звільнені за власним бажанням- перший заступник Міністра экономразвития Анатолій Максютаперший заступник Міністра фінансів Анатолій Мярковскийперший заступник Міністра юстиції Інна Емельяноваперший замголови Державною фінансовою інспекція Георгій Берадзеголова Державної служби статистики Олександр Осауленко і інші.

Також обнародуваний список голів і членів державних колегіальних органів, відносно яких Кабінетом Міністрів вноситься пропозиція Президентові України про їх звільнення відповідно до Закону про люстрацію. У цьому переліку - голова НКЦБФР Дмитро Тевелев і декілька її членів, а також члени Нацкомфинуслуг.

Крім того, Президента просять звільнити главу Кіровоградської ОГА Сергія Кузьменко.

Детально із списками можна ознайомитися на сайті Кабміну

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини