Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи організували концерт класичної музики на підтримку талановитих дітей-переселенців

14 жовтня 2014, 09:31
701
1
Реклама

6 дітей виконали твори Вивальди, Моцарта, Шуберта, Листа, Паганіні у супроводі національного ансамблю солістів "Київська Камерата" під керівництвом диригента Валерія Матюхина. Вечір вела Заслужена артистка України Богдан Пивненко, розповідаючи історію кожної дитини. Пані Пивненко узяла під опіку дітей в нерідному для них місті Києві, завдяки ній сьогодні у дітей є нові учителі музики, вони ходять в київську музичну школу і виступають на камерних концертах.

Більше 350 гостей прийшли сім'ями і з дітьми, щоб підтримати юні таланти. Музыка, що звучала у виконанні юних дарувань, надовго залишиться в їх серцях. Переповнений зал став доказом, що сьогодні люди цінують і розділяють майбутнє нової української культури.

За словами організаторів, такий проект - довгострокова ініціатива, яка покликана об'єднати різні зацікавлені сторони і допомогти дітям отримати визнання їх таланту, як на національному, так і на міжнародному рівні.

"Ідея проведення такого концерту народилася, коли ми уперше почули дітей на концерті у Будинку композиторів України. Сьогодні ми подарували їм велику сцену, віру в себе і підтвердження того, що їх талант потрібний сьогодні Україні", - відмітила Клавдія Шевелюк, директор по розвитку юридичної фірми "Василь Кисиль і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини