Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація юристів запускає добродійний проект для закупівлі ліків військовослужбовцям

13 жовтня 2014, 10:36
546
0
Реклама

Асоціація юристів України і Добродійний фонд допомоги захисникам Вітчизни і їх сім'ям "Круг" запускають проект #НаАптечку, який спрямований на збір засобів для закупівлі ліків і аптечок військовослужбовцем.

У силах кожного з нас врятувати якомога більше життів учасників АТО і шлях до цього - забезпечити їх усіма необхідними медикаментами. Адже своєчасна перша медична допомога здатна уберегти життя сотень наших співвітчизників.

Що для цього потрібне? В першу чергу, сформувати аптечки з набором життєво необхідних ліків і засобів. З їх рекомендованим переліком можна ознайомитися по посиланню.

АЮУ запрошує залучитися до їх формування кожного. Зробити це легко:

1. Перерахуєте засоби на рахунок Фонду за призначенням платежу "Добродійний внесок - Аптечка". Реквізити: Р / з 26002001100835 в АТ "Пиреус Банк МКБ" г.Киев, МФО 300658

2. Перерахуєте засоби на карту координатора проекту Олексія Бежевца з призначенням платежу "Добродійний внесок - Аптечка". Її номер 5168 7423 2769 9942.

3. Придбайте медикаменти з рекомендованого переліку і завезіть їх в офіс АПУ (м. Київ, вул. Межигорская, 5, оф. 15).

4. Киньте гроші в спеціальний бокс з позначкою #НаАптечку, який Ви знайдете на усіх заходах Асоціації юристів України.

На усі засоби, які будуть зібрані у рамках ініціативи, будуть закуплені медикаменти для формування аптечок. Для їх централізованого придбання аптеки погодилися надати організаторам спеціальні скидки.

Приєднуйтеся до проекту і розповідайте про нього друзям і колегам. Кожна аптечка може врятувати чиєсь життя!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини