Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київрада зобов'язала магазини маркірувати російські товари

13 жовтня 2014, 09:45
941
4
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Київська міська рада прийняла рішення про координацію інформаційної діяльності і захист інформаційної безпеки держави на території міста Києва, яким зобов'язав столичних підприємців маркірувати російські товари в магазинах.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У магазинах міста, як приватній, так і комунальній власності, має бути введена спеціальна маркіровка цінників російської продукції. Окрім цього, власникам торгових закладів рекомендовано виділити окремі полиці для таких товарів.

За словами депутата фракції В "Свобода" Руслана Андрийко, вже проведені попередні переговори з представниками бізнесу і торгівлі за ініціативою маркіровки. Більшість з них таку ініціативу підтримало, а одна з мереж столиці навіть реалізувала. Депутат також відмітив, що аналогічні рішення про маркіровку товарів російського виробництва вже прийняті місцевими органами влади у Львівській, Івано-Франківській і Черкаській областях.

ПРОТЕ:

Можна не сумніватися, що найближчим часом почнуться перевірки дотримання цієї вимоги.

Цей матеріал представлений в щоденному огляді головних правових подій Єдиної інформаційної платформи ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Детальніше про Єдину платформу>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини