Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Интернет-конференция: «Безопасность бизнеса: что нужно знать о проверках контролирующих органов и интеллектуальной безопасности?»

16 жовтня 2014, 10:05
1449
0
Реклама

Питання безпеки давно вже вийшло на перше місце і займає уми усіх власників бізнесу. Від правильно побудованої стратегії захисту бізнесу залежить фактичне існування підприємства, компанії, торгової мережі. Ні для кого не секрет, що боротьба з конкурентами давно перейшла на вищий інтелектуальний рівень і методи боротьби змінилися згідно з вимогами нового часу.

Тепер, щоб утримати свій бізнес на плаву треба бути максимально підготовленим. І тут йдеться не стільки про фізичний захист бізнесу (вона безумовно також важлива), а про те, як тактично правильно збудувати свою поведінку під час перевірки контролюючого органу, як узабезпечити інформацію і інтелектуальною власність від посягань третіх осіб.

Компанія ЛІГА :ЗАКОН і видання ЮРИСТ&ЗАКОНпіклуючись про своїх клієнтів, надають можливість поставити питаннящо стосуються безпеки бізнесу нашим експертам. В ході інтернет-конференції на Ваші питання дадуть відповідь :

Денис Овчаровадвокат, партнер практики правової безпеки бізнесу АТ "Юскутум"

Марія Ортинскаяпатентний повірений України, директор компанії IPStyle

Зоя Ярошкерівний партнер АК "Маршаллер і партнери"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини